MyMagicWand Wandvibrator
Van 119,95 nu voor €89,95
Shop nu »

Recensies van

First day

Aantal reviews: 25

Gemiddelde beoordeling: 4,8

Buttplug stimulatiekogel

First day10-07-2016

Plezierige buttplug. Had er nog niet eerder 1 gezien met een bal erin, wist dan ook niet zo goed wat ik ervan kon verwachten. Het blijk dus wel echt iets toe te voegen. Bij elke beweging voel je de bal rondgaan in de plug. Deze zou het ook goed doen om langere tijd in te houden! Siliconen is natuurlijk altijd goed en heeft ook mijn voorkeur, onderhoud is dan ook erg gemakkelijk. Zeker de moeite waard!

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Clitoris stimulator paars

First day22-06-2016

Kwalitatief hoogwaardig product van metaal en siliconen. De vibraties zijn sterk en leuk om mee te variëren. De bediening is zeer eenvoudig met de knop op het handvat (drukken voor volgende stand en ingedrukt houden om uit te zetten), Ik vond de vibraties weinig herrie maken, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Er worden trouwens wel 3 batterijtjes bijgeleverd..! Klaar voor gebruik dus.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Oplaadbare Love Rider Draadloos

First day22-06-2016

Zeer mooie en prettige vibrator! Het werd tijd voor een vibrator in een duurder segment en na even rond gekeken te hebben, toch bij deze uitgekomen. Hier heb ik zeker geen spijt van! De vibrator is niet schrikbarend lang en ook niet erg dik, maar daar gaat het bij deze ook niet om. De vorm en de vibraties zijn dan ook wel perfect. De gebogen top, met daarin de krachtige vibrator, maken dit echt een onderscheidend product. De trillingen zijn zeer krachtig en leuk om af te wisselen. De knoppen van de bediening zitten aan de schacht, waar op internet hier en daar wat commentaar over was, maar tijdens gebruik druk je de knoppen niet per ongeluk in, ook niet bij anaal gebruik. Als je een andere stand wil glijd je de vibrator simpelweg een klein stukje naar buiten om vervolgens op het knopje te drukken; niet storend en dus ook bedienbaar bij gebruik van de zuignap. De vibrator is ook nog eens volledig waterdicht. Naar mijn weten is deze echt uniek in zijn soort. De krachtige vibraties op de slimme plaats in de kop, de zuignap, het batterijloze en de waterdichtheid zijn allemaal zeer zeker reden genoeg om deze vibrator aan te schaffen. Als ik een nadeel moest noemen, zou dat het geluid zijn. In vergelijk met andere trillende speeltjes is deze vibrator een stuk krachtiger, dat maakt natuurlijk ook meer geluid..!

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Verstelbare Cockring

First day22-06-2016

Erg prettige cock ring. Makkelijk aan te snoeren en zo op eigen gewenste strakheid in te stellen. De knoop blijft zeer goed zitten op het siliconen koordje. Eerder had ik al de dubbele variant van deze besteld, ook deze bevalt zeer goed. Deze is even vlugger te gebruiken!

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Anal Shower

First day14-06-2016

Erg mooie en prettige anal shower. De bal is van siliconen en het tuitje van plastic. Het tuitje is wat langer dan andere modellen, wat ook dieper reiniger gemakkelijk maakt. De twee onderdelen kan je ook van elkaar afhalen, om de bol ook bijvoorbeeld onder de douche te vullen en te gebruiken. Erg prettig, want bij dit type anal shower, moet je normaal gesproken de bal vullen door hem in het water te doen. Dit maakt reiniger ook moeilijker. Bij deze is dat dus allemaal geen probleem. Hij maakt goed schoon door de straaltjes die rechtdoor, maar ook opzij spuiten. Verder is hij dus ook zelf goed schoon te maken!

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Fleshlight - Poeder

First day14-06-2016

Doet wat het beloofd. Aan te raden als je je fleshlight in perfecte conditie wilt houden!

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Dildo Met Noppen

First day14-06-2016

Erg 'prettige' ball gag. Het materiaal voelt goed aan, ook als hij wat langer om is. Het riempje is ook van siliconen en voelt erg solide aan, omdoen is eenvoudig, de maat van de bal is goed en het totaal is makkelijk schoon te maken; alleen maar lof dus eigenlijk!

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

GO Surge Fleshlight - zwart

First day14-06-2016

Wat een genot! Na lang getwijfeld te hebben of het wel wat zou zijn, toch maar eens besteld. Ik heb mij op internet ingelezen en ben uiteindelijk, na de lovende recensies, toch bij dit model uitgekomen. Deze is wat subtieler in formaat en zo ook eenvoudiger in de hand. Had bij aanvang wel twijfels over de lengte, maar de uiteindelijke penetratiediepte ligt iets hoger en bleek te doen. Het materiaal voelt prettig aan, zo ook de structuur aan de binnenkant. Het product is erg eenvoudig in gebruik, ook het schoonmaken. Ook gewoon te gebruiken met de accessoires als je het tussenstuk besteld. Ik raad dit product aan iedereen aan, single en stelletjes!

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Strap-On Harness Deluxe

First day14-06-2016

Zeer gemakkelijk in gebruik door het elastiek design. Het is net als je ondergoed aan doen. Kan voor een slank persoon wel wat groot uitvallen, maar dit was hier met een naald en draad in een paar minuten opgelost. Het leer voelt prettig aan. De drukknopen zitten erg stevig vast en de verschillende ringen maken dit harnas erg veelzijdig. Je kan ook zelf een ring erin doen, die goed bij de dildo / vibrator past die je wilt gebruiken.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Knoopcel batterijen Mini (LR41)

First day31-05-2016

Het zijn batterijen, ze functioneren..!

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Oog masker Blind love

First day31-05-2016

Doet wat het moet doen. Er zit nog een flapje aan die een beetje over de neus valt, dit blijkt echt een uitkomst omdat het dan echt helemaal donker word. Zie geen reden om een duurdere te halen!

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Realistische dildo

First day31-05-2016

Zeer goedkope en leuke dildo. De maat is echt perfect voor beginners met een beetje ervaring. De zuignap is goed en de ballen maken deze ook geschikt voor anaal gebruik (al kan het materiaal hier wat aan de slappe kant voor zijn)! Deze is langere tijd in gebruik geweest en ziet er nog steeds goed uit. Zeer goede koop geweest en dan ook zeker aan te raden!

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Ultimate Douche

First day31-05-2016

Zeer gemakkelijke anaal douche. Hier ben ik erg tevreden over. Het is de goedkoopste in het assortiment en ook de prettigste. De invoerdiepte is dieper dan vele (duurdere) andere en de stralen aan de zijkant van de tuit in combinatie met die bovenaan, maken de boel goed schoon. Andere in het assortiment zien er misschien wel leuker uit, maar is dat nodig bij een product als deze?! Glijmiddel is wel aan te raden bij het gebruik, na inknijpen van het flesje, de lucht niet meer terug in het flesje laten gaan voordat je deze weer verwijderd hebt...!

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Rekbare Cockring

First day31-05-2016

Makkelijker dan deze ring word het niet. De ring zet uit, maar blijft wel goed strak zitten. Ben er erg tevreden over. Je zou deze ook in bijvoorbeeld een strap-on harnas kunnen gebruiken, om zo gemakkelijk meerdere maten dildo's te gebruiken.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Anaal beads Love

First day31-05-2016

Voor iemand met ook maar enigszins anaal ervaring, is deze al snel te dun. De zuignap is sterk. Voor een beginner leuk om eens te proberen.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Mini Zweep - Paddle

First day31-05-2016

Leuke paddle om eens in de wereld van de sm te kijken. Zelf vond ik hem kleiner dan verwacht. Aan de ene kant zit leer, en aan de andere kant is het wat zachter. Je zou hem met wat fantasie dus ook als kietelaar kunnen gebruiken!

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Vibrator Dildo opbergzak

First day31-05-2016

Goede en stevige zak met handige sluiting. De zak is lekker hoog en bied zo ook ruimte aan de wat langere dildo's. Makkelijk om je speeltjes die je momenteel in de roulering hebt in te stoppen!

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Invader Prostate Plug

First day31-05-2016

Aanrader om anaal voor het eerst te proberen. Voor de mensen met wat meer ervaring zou ik deze links laten liggen.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

EasyGlide toy cleaner 150 ml

First day31-05-2016

Doet wat het moet doen. Aan te raden bij het schoon houden van je speeltjes! Ze worden weer als nieuw.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Vib Siliconen Ring

First day31-05-2016

Redelijke cock ring. Deze had ik besteld om te kijken of de vibraties wat zouden toevoegen, helaas niet. Voor de mensen die dat wel als prettig ervaren zal het een uitstekende ring zijn. Het siliconen materiaal voelt prettig aan, en het omdoen van deze is zeer eenvoudig en makkelijk zelf te bepalen door de koorden. De omschrijving van de batterijen bleek helaas onjuist. Er zit bij aankomst wel een batterij in om deze gelijk te gebruiken. De batterij die erin zit is er 1, type lr754. Had zelf de vermelde batterijtjes mee besteld, hier heb je dan dus weinig aan.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Netstof bodystocking met open kruis - Zwart

First day31-05-2016

Erg leuke outfit voor weinig. Het is even zoeken met aandoen, maar het resultaat mag er zijn. Denk wel dat het voor de wat rijker bedeelde dames tricky kan zijn met aandoen. Het setje is niet duur en zal naar mijn idee ook niet heel lang mee gaan. Evengoed de moeite waard en leuk om een aantal keren te gebruiken!

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Double Booster Penisring - Zwart

First day31-05-2016

Na het proberen van verschillende cock ringen, uitrekbaar, verstelbaar en ook met vibraties, vind ik dit absoluut de beste. Het gebruiksgemak is zeer hoog door de verstelbare balletjes op het koord. Bij bestellen had ik twijfels of deze wel op hun plaats zouden blijven zitten, dat doen ze zeker! Makkelijk voor enkel om de penis, maar uiteraard ook om dubbel te gebruiken. Je kan de 'ring' zo strak zetten als je zelf wilt en ook zo weer af doen als je er klaar mee bent. Als je vibraties van cock ringen weinig vind toevoegen, is dit absoluut de beste koop.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Mini Masturbator Vagina

First day31-05-2016

Leuk om eens te proberen als je bijvoorbeeld een fleshlight oid overweegt. Je krijgt waar je voor betaald en dat is niet veel. De masturbator is erg kort en je komt er aan de achterkant zo weer uit. Het materiaal voelt goed (ruikt wel behoorlijk!) en de masturbator is zeker strak. Twijfel je of je een prijzige masturbator wilt halen, dan zou je deze eens kunnen proberen!

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

EasyGlide Anaal Glijmiddel 500 ml

First day31-05-2016

Prima glijmiddel, niet te duur en met een makkelijke spuitfles. Het glijmiddel blijft lang glad en is op waterbasis, dus ook op praktisch alle speeltjes te gebruiken.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:

Easytoys Realistische Dildo 21 cm - Huidskleur

First day31-05-2016

Mijn beste aankoop van deze website tot op heden. Een dildo met een erg mooie maat die goed en gemakkelijk in gebruik is. De maat loopt van smal naar dik, makkelijk te doseren dus. De dildo blijft tot op heden geurloos (ook bij anaal gebruik) en het siliconen materiaal is perfect schoon te houden. Het materiaal voelt goed aan, zeker in vergelijk met pvc, jelly e.d. Deze is ook goed te gebruiken voor strap-ons Een aanrader.

  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: